BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

30 Eylül 2008 Salı

buu günn bayrammmm :)

sabah bi koşturmayla çıktım evden 25 dk sonra nöbete girmek üzere!..ve ütülenecek üniformalarım beni bekliordu!tabii ki geç kaldım!süklüm püklüm saçlarımı, yarı ütülü üniformamı ve makyajsız jokervari suratımı toplayıp koşaradım hastanenin yolunu tuttum!benimle aynı kaderi paylaşanlarla 38. kez bayramlaşıp,haftasonu boyunca eziyet ettiiğim ayaklarıma pansuman yapmaya koyuldum!bi kaç gün daha öyle gezseydim ayağımı kesmek zorunda bile kalabilirdik,resmen ayakkabılar dolaşımımı durdurmuşlardı çünkü:) sırf çooookkkk cici die 37 numara ayakkabıya ayaklarımı sokcam die uğraşırsam ööle olur!kıjııımmm sen kendini kül kedisi mi saniosun? senin o kadar küçük ellerin ayakların mı varr!senin diz kapağın o kadar güzel mii,ayak bileklerin o kadar ince mii?! o kadar ii ingilizcen var mııı?! :)))

-şşşşştttt
-GOOD MORNİNG!!! :D
-good morning!how r u?
-nice!u?

:)))

şimdi woltranımı alıcam makyajımı yapcam,üniformamı ütüliicem gitcem geri :))

have a nice dayyy:))

26 Eylül 2008 Cuma

iyi bayramlaaarrr...

bayrama 3 gün kaldı!evden uzak ilk bayramımı yaşicam!önemli mi?aslında çok da değil..

bugün hayatım boyunca 10dk içerisinde bayramlaşabileceğim maksimum insan sayısına ulaştım!saymak isterdim ama o sırada programlanmışçasına insanların kimine sarılıp öpüyor,kimiyle sadece tokalaşıyordum!yüzümde memnun ve aptal bi gülümseme!"iyi bayramlar,iyi bayramlar,iyi bayramlar,iyi....."yüz kaslarım gerildi gülümsemekten!e malum biz gülümsememizle nam salmış bir meslek grubuyuz:) tanıdığım tanımadığm herkese sevgiyle glümsedim!:)) :) :) :) "iyi bayramlar":) :) :) garip bi şekilde orda KVC'yi temsilen bulunmaktan gurur duydum!keyifle tamamlanmış bi mesai!huzur verici!


ve sonrasında süper zevkli bir iftar yemeği!tek tek herkesin eli değmiş,ama en çok Tuba ablacığımın!içine sevgisini de kattığı;) ve elleriyle bizi beslediği! saatlerce sofradan kalkmak istemediğimiz..ellerine sağlık!anılarımız,dedikodularımız..komik ötesi şeyler öğrendim:) ama dedikodu canım bu her yerde anlatılmaz ki:) herşey yoluna giriyo mu ne yavaş yavaş?..ve sonrasında yolluklarımızla birlikte,biber gazı güvencesinde,mavi şapkalı kızımıza atlayıp son bulan bi gün..önümüzdeki günlere çok güzel şeyler planladık birlikte!onu da sonra anlatırımmmm:) bugün mutluyum!Allah'ım bozulmasın!maaşaallaaaahhh!

23 Eylül 2008 Salı

eden ben?
eden hep bu şekilde oluyo?
eden herşey yoluna girecek sanırken daha çok yoldan çıkıyo hayat?
eden mutsuzum? ya da
eden mutluluklarım saniyelik?
eden ..
den...
en....
n...



isyan bana göre değil..neler oluyo anlamıyorum!çok güçlüydüm ben hani?her şey geçerdi..pozitif düşünürdüm!biraz uzun sürmedi mi bu durum?..geçsin artıkk......

18 Eylül 2008 Perşembe

bi yerde bi şeyler ters gitmiş olmalı?!?!

yol arkadaşım gördün mü duydun mu bitenleri
kıskanıyor insan bazen basıp gidenleri
yalnız aşmışız iyice üstelik de alışmışız
hiç beklentimiz kalmamış dosttan bile
korkular basmış dünyayı,
şimdi bir semt adı vefa
kutsal kavgalardan bile kaçan kaçana
anlaşılır gibi değiliz tek bedende kaç kişiyiz
(?!?)
hem yok eden hem de tanık, esas karmaşa


herkes hakettiğini görecek,yaşayacak die düşünürken,hakkını yemişler yiğidin!öldürmemişler ama ölmekten beter etmişler..bütün umutlarını çalmışlar..kafası karışmış midesi bulanmış,inandığı her şey tuzla buz olmuş... yaşamının anlamını aramaya takati kalmamış..prenses tekrar uykusuna yatmış..prensi yollarda kayıp..fonda beethoven..belki de feridun düzağaç..beni bırakma..100yıl uyusa.....?

14 Eylül 2008 Pazar

NiLgüN'e...

bi kız tanıdım kocaman kalpli!kimbilir ne sevgiler yüklemiş ki taşıyamamış hepsini..
sonra bi kadın..dünyada hiç bi şey mutlu edememiş onu!nefretlerini biriktirmiş,kalbi atrofiye uğramış,kararmış kalbinin yerindeki boşluk!egosu hiç tatmin olmamış,saygının sevgiden doğduğunu hiç anlamamış hayatı boyunca hep ezilmişliğinin acısını çıkarmaya çalışmış!
ilk değil gördüğüm..bu denli karaktersizlik nadir ama tek diil,gördüm..ben onu takmazdım,bi kez üzebilirdi beni,ama dierinin kalbine dokunmasaydı!onun bütün şeytaniliklerini görmezden gelirdim ben,çünkü sadece acıyabilirdim çaresizliğine!ama diğerinin kalbini üzmeseydi!
ikinci kez bu kadar nefret ediyorum böylesi acınası bi yaratıktan!nasıl bi hırs,nasıl bi kin!bi insan nasıl bu kadar kötü olabilir?ya da bu kadar kötü olan bi şey insan olabilir mi?
canım seni çok seviyorum!bi daa hiç üzülme!bi daha nefretim bu kadar sessiz olmayabilir!kalbine ii bak!..

9 Eylül 2008 Salı

SOKRATES

"Platon ve Ksenophon’un çizdiği portreye göre basık burunlu, patlak gözlü, sarkık dudaklı ve koca göbeklidir.Sokrates başta öğrencisi Platon olmak üzere Yunan gençleri üzerinde giderek yükselen bir etki yaratır.Öylesine büyük bir hayran kitlesine sahip olur ki çoğu onun bazı alışkanlıklarını taklit etmeye başlar."

"Endişelerinizden kurtulmak istiyorsaniz , yaşamaktan en çok korktuğunuz şeyin bir gün başınıza geleceğini kabul edin." nilgün'e... :)

"Tek bildiğim hiçbirşey bilmediğimdir." ba da bana !! :)

ama öğrenicemm kararlıyımm :))

devam edicek;)